Baby cup / Novinka

novembra 02, 2017

Do eshopu sme sa rozhodli zaradzovať nielen slovenské a české produtky, ale aj tie, ktoré nás niečím zaujmú. Sú iné a na Slovensku ešte neokukané.
Tešíme sa, že vám môžeme predstaviť novinku pre malé detičky a to poháriky Baby cup. 



Poviete si, veď sú to obyčajné malé kelímky, či nebodaj odmerky. Áno súhlasíme. Sú maličké, no presne také, aké sa zmestia do malej detskej ručičky. Sú doporučené dentistami a ortodentistami  pre bábätká a deti od 0- 36 mesiacov. Sú vhodné na klasické pitie, no sú veľmi praktické aj pri dokrmovaní malých miminiek materským či umelým mliekom, vrátane predčasne narodených detí.

Babycup je priateľom detí UNICEF a podporuje ich doporučenie používať babycp k dokrmovaniu miminiek dokiaľ sa nespustí matkám laktácia.  Je vhodné ho použiť aj vtedy ak má dieť napr. rázštep, prirastený jazyk, či jednoducho odmieta piť z fľašky.

Baby cup je malý, no dokonale tvarovaný. Od okraja ku dnu má 5cm. Pohárik umožňuje deťom skôr skrať ako sať. Je priesvitný, čiže dieťa vidí čo pije a veľkosťou je navrhnutý presne do detskej rúčky. Neobsahuje ftaláty, ani BPA a dá sa umývať v umývačke riadu.

Keď uź bábätko vie sedieť v správnej polohe, nastáva čas mu babycup ponúknuť. Určite ho zaujme aj svojou farbou. Na začiatok mu doňho dajte menej tekutiny. Stačí 10ml a ukáže mu ako sa z toho pije. Dieťa sa učí pozorovaním, takže si k nemu sadnite a pite aj vy. Malý krpec sa tak aj naučí, že keď sa dopije pohárik sa položí naspäť na stôl. Každé bábätko je iné, každému trvá inú dobu kým na to príde. Chválte ho a výsledok sa dostaví,

Babycup kelímky sú široké,čo je ich výhodou. Má to vplyv aj na dentálne zdravie (znižuje riziko zubného kazu)  a rozvoj jemnej motoriky.

Kúpiť ich môže v eshope presne tu: https://www.slivnikovo.sk/nieco-pre-babatka
Recenziu nájdete na blogu DVEmatky.


Modelka Leuška z blogu DVEmatky.



You Might Also Like

0 komentárov

DVEmatky

Reumama blog

Slivníkovo eshop

Slivníkovo eshop